Woning snel verkopen

Wilt u, om wat voor reden dan ook, uw woning snel verkopen aan een betrouwbare partij? Bij Centrum Vastgoed kunt u als particulier, met name in en rondom Noord-Brabant, terecht voor de verkoop van onroerend goed.

Aan Centrum Vastgoed kunt u niet alleen uw woning snel verkopen; wij zijn daarnaast altijd geïnteresseerd in beleggingspanden, garageboxen, (her)ontwikkelingspanden en percelen.

Hoe werkt het?

Als u uw woning snel wilt verkopen, kunt u uw huis volledig vrijblijvend aanmelden bij Centrum Vastgoed. Wanneer wij interesse hebben in uw onroerende zaak, nemen we contact met u op om geheel kosteloos een afspraak te maken.

Na deze bezichtiging brengen we al binnen drie werkdagen, zonder financieringsvoorbehoud, een openingsbod uit op uw woning. Wordt er overeenstemming bereikt, dan maakt de notaris de koopakte op en wordt het concept hiervan naar u opgestuurd. Met de ondertekening wordt de overeenstemming bekrachtigd. En dat allemaal binnen no time!

Kortom: wilt u uw woning snel verkopen (en eventueel direct terughuren), dan bent u bij Centrum Vastgoed aan het goede adres.

Woning snel verkopen en uzelf verlossen van hypotheeklasten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op!